Trouwzaal Amsterdam huren voor uw bruiloft

Bent u bezig met de voorbereidingen op uw huwelijksdag? Dan komt daar natuurlijk veel bij kijken. Zo gaat u als bruidspaar op zoek naar de mooiste kleding voor deze speciale dag en denkt u goed na over hoe u dit moment precies wilt indelen. Afhankelijk van uw eigen wensen en de tradities binnen uw familie kunt u kiezen voor een uitgebreide plechtigheid of juist een korte ceremonie. Daarnaast is het natuurlijk ook ontzettend belangrijk om al uw dierbaren uit te nodigen. In veel gevallen is het huren van een speciale trouwzaal Amsterdam dan ook een goed idee. Hier kunt u altijd terecht, of u uw bruiloftsfeest nu viert met een klein of juist enorm groot gezelschap. Bij Partycenter Angels heeft u de keuze uit verschillende prachtig ingerichte zalen die uw feest zeker tot een groot succes zullen maken.

Waarom een trouwzaal Amsterdam huren?

Het is heel logisch dat er op uw trouwdag allerlei zaken langs u heen kunnen gaan. Nodigt u bijvoorbeeld veel gasten uit? Dan kunt u niet de hele tijd met iedereen individueel in gesprek gaan. Op zo’n moment is het prettig om te weten dat uw gasten altijd goed verzorgd worden in uw trouwzaal Amsterdam. Bij Partycentrum Angels staan gezelligheid, gastvrijheid en genieten voorop. Daarom gaan we voorafgaand aan het feest graag met u in gesprek. Op deze manier kunt u ons precies vertellen wat u voor ogen heeft en kunnen wij vervolgens aan de slag gaan om uw wensen waar te maken. Zo kunt u zich richten op het belangrijkste van de dag: de echtvereniging met uw geliefde. In onze trouwzaal Amsterdam kunnen u en uw familieleden, vrienden en collega’s met elkaar bijpraten, dansen en heerlijk dineren. Uiteraard staat alles voor u klaar op de manier die u wenst. Van stijlvolle tafels en stoelen tot een grote dansvloer. U bepaalt en wij regelen het!

De voordelen van een trouwzaal Amsterdam huren bij Partycentrum Angels

Vanzelfsprekend beschikt ons pand over alle benodigde faciliteiten om uw bruiloft helemaal te laten slagen. Zo kunt u kiezen voor het huren van één of meerdere trouwzalen en uiteraard heeft u de beschikking tot onze speciale kleedkamer voor de bruid. Daarnaast kunt u de catering van uw huwelijksfeest laten verzorgen door Partycentrum Angels, maar uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen externe cateraar voorbij te laten komen. Verder heeft u bij de huur van een trouwzaal Amsterdam ook de beschikking over onze eigen gebedsruimte. Dit is ideaal als u zich voor, tijdens of na het feest even wilt terugtrekken voor een persoonlijk moment van reflectie en bezinning of als u met uw gezelschap om zegeningen wilt vragen. Vanuit een meer praktisch oogpunt stippen we graag ook even aan dat u bij ons gebruik kunt maken van een ruime gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie of een datum inplannen

Wilt u een trouwzaal Amsterdam huren bij Partycentrum Angels? Neem dan zeker even contact met ons op of vraag direct een offerte aan via onze website. Hoe sneller u laat weten wanneer u uw bruiloft wilt houden, hoe groter de kans dat onze prachtige feestzalen nog beschikbaar zijn. Uiteraard bespreken we ook graag de vele mogelijkheden met u. Zo kunt u het perfecte feest geven: een bruiloft waar uw gasten het nog lang over zullen hebben.

 

Vrijblijvend offerte opvragen?

Of

OFFERTE OPVRAGEN

2 + 14 =